Festivalul „Baclavaua de Aur” pe platoul din fața Casei de cultură din Mangalia

466
Festivalul „Baclavaua de Aur” pe platoul din fața Casei de cultură din Mangalia - xfestivalulbaclavalei-1658923772.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 29 iulie 2022, începând cu ora 17.00, în Piaţa Republicii din municipiul Mangalia, pe platoul din faţa Casei de Cultură, se va desfășura prima ediție a Festivalului „Baclavaua de Aur”, organizat de Uniunea Democrată Turcă din România-Sucursala Mangalia în parteneriat cu Primăria Mangalia.

Iubitorii bucătăriei turceşti vor avea posibilitatea să deguste dintr-o varietate de sortimente de balclavale cu nucă şi fistic sau ciocolată, dar şi din plăcinte tradiţionale turceşti cu brânză şi carne. Programul artistic va fi susţinut, vineri, 29 iulie, de ansamblul de dansuri folclorice „Fidanlar” al Uniunii Democrate Turce din România.

Sâmbătă, 30 iulie, programul artistic va fi oferit de ansamblul folcloric „Tuna” al Sucursalei Tulcea a UDTR. Tot sâmbătă, 30 iulie, ora 14.00, preşedinta Comisiei de Cultură a UDTR, prof. Serin Türkoğlu, va susţine o demonstraţie de pictură „Ebru” în incinta Bibliotecii Municipale.

La festival sunt aşteptaţi să participe preşedintele UDTR, ing. Fedbi Osman, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa. Festivalul este organizat şi coordonat de Reyhan Ismail, din partea UDTR-Sucursala Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1981 secunde