"Fiara Bondi", un violator în serie care a terorizat Australia timp de trei decenii, identificat după 40 de ani

147
De la primul atac, în 1985, polițiștii au avut mai mulți suspecți, dar în final niciunul nu a putut fi acuzat. Peste 30 de femei au fost atacate în propriile case sau în timp ce făceau jogging. Autorul care a reușit să rămână neidentificat zeci de ani primise și un nume: Fiara Bondi. După aproape 40 de ani de la primul atac, anchetatorii au reușit să îl identifice cu ajutorul noii tehnologii ADN. Toate cele 31 de atacuri au fost legate de Keith Simms, notează BBC. Violatorul în serie avea o viață dublă, în comunitate era iubit și apreciat, potrivit Digi24

Cunoscut ca „Fiara Bondi” sau „Violatorul cu trening”, Simms a atacat pentru prima dată în suburbia de pe litoralul Clovelly, în 1985. Ultimul său atac, potrivit anchetatorilor, a avut loc într-un cimitir în anul 2001. Victimele lui aveau vârste între 14 și 55 de ani.

În total, Keith Simms a atacat 31 de adolescente și femei între 1985 și 2001, intrând în casele lor sau atacându-le în timp ce făceau jogging, au declarat anchetatorii, citați de BBC.

Fiecare incident a fost investigat individual la acea vreme, dar poliția a început să le lege abia în anii 2000. când ADN-ul a 12 dintre victime s-a stabilit că este același cu al lui Simms, iar alte 19 incidente se potriveau cu modus operandi al atacatorului.

Pagina a fost generata in 0.2185 secunde