Finanțatori ai Statului Islamic, arestați

209
Finanțatori  ai Statului  Islamic, arestați - finantatoristatislamic-1458152155.jpg

Articole recomandate

Poliția din Kosovo a efectuat două raiduri separate și a arestat doi bărbați sub suspiciunea de a fi ajutați la recrutarea și finanțarea unor persoane pentru a lupta pentru gruparea Stat Islamic (SI) în Siria și Irak, a anunțat poliția, citată de Reuters.

Un corespondent al Reuters a văzut polițiștii antitero înconjurând un parc industrial în afara capitalei Pristina, de unde oamenii legii au ridicat computere dintr-un garaj.

Un suspect, identificat cu numele de F.R., a finanțat mai mulți tineri kosovari să devină combatanți ai Stat Islamic, se precizează într-un comunicat.

"Suspectul și-a folosit în mod continuu afacerea în scopul de a furniza sprijin financiar și logistic persoanelor care sunt implicate în recrutarea altora pentru terorism și celor care s-au deplasat în zone de conflict. O parte dintre ei, inclusiv dintre angajații săi, au murit în zone de conflict", se mai menționează în textul citat.

În 2014, poliția a închis o moschee neautorizată în același parc industrial, autoritățile motivându-și gestul prin faptul că aici era predicat islamul radical, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4092 secunde