Fiul lui Ion Țiriac oferă un apartament recompensă celor care ajută la arestarea unor escroci online

510
Fiul lui Ion Țiriac oferă un apartament recompensă celor care ajută la arestarea unor escroci online - tiriac-1660833861.webp
Fiul lui Ion Țiriac a anunțat pe Instagram că oferă un apartament drept recompensă pentru demascarea unor escroci online care se folosesc de imaginea familiei sale, potrivit Antena3.ro


Ion Alexandru a postat miercuri seară pe Instagram un mesaj în care transmite că oferă un apartament celui care îl ajută să îi prindă pe escrocii online care se folosesc de numele familiei lui.

El a susținut că, în total, românii au fost păgubiți cu cinci milioane de euro .

"Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție!


Nu știm si nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele si imaginea noastră (...) Oferim un apartament aceluia care ne ajuta la arestarea lor! De asemenea, rugam DNA-ul si celelalte structuri ale statului sa se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim!, a precizat Alexandru Ion Țiriac pe pagina sa de Instagram.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2787 secunde