Fiul reginei Elisabeta, prințul Andrew, citat într-un proces rușinos: Ar fi batjocorit o fată de 17 ani

230
Fiul reginei Elisabeta, prințul Andrew, citat într-un proces rușinos: Ar fi batjocorit o fată de 17 ani - fiulregineielisabetaprintulandre-1631462695.jpg

Articole de la același autor

Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, a fost citat într-un proces de abuz asupra unei tinere în vârstă de 17 ani. Prințul a negat categoric orice relație intimă cu presupusa victimă. Și Palatul Buckingham a transmis că informațiile sunt false.


Prințul Andrew al Marii Britanii, cel de-al doilea fiu al reginei Elisabeta, a primit citația pentru procesul intentat de o tânără, care susține că a fost forțată să întrețină relații intime cu el, pe când avea doar 17 ani.

Un document depus la o Curte de Justiție americană arată că actele pentru procesul femeii au fost înregistrate la Royal Lodge din Windsor, reședința prințului.

Un răspuns este așteptat din partea lui Andrew, până la data de 17 septembrie.


Asta înseamnă că, dacă nu se primește un răspuns, avocații victimei pot depune citații pentru înregistrări, documente, jurnale, fotografii, mesaje, orice ar putea deține el sau oricine altcineva și care poate fi relevant în proces.

Tânăra îl acuză pe prințul Andrew că a abuzat-o în casa lui din Londra, dar și în locuința deținută de finanțistul Jeffree Epstein.

Din documente reiese că fata ar fi fost constrânsă prin amenințări directe, primite de la Jeffree Epstein, să întrețină relații intime cu prințul Andrew.

Prințul Andrew ar fi știut că fata era victima traficului de persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.987 secunde