Florin Cîțu, despre manifestaţia din Bucureşti: „A fost un protest cinic"

279
Florin Cîțu, despre manifestaţia din Bucureşti: „A fost un protest cinic
Premierul Florin Cîțu a declarat duminică dimineață, că manifestaţia de sâmbătă seară din București a fost „un protest cinic”.


Florin Cîțu a reacționat după protestele anti-restricţii din Capitală. Premierul i-a criticat pe românii care au ieşit în stradă și a catalogat protestul ca fiind unul "cinic".

"Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital”

„Obiectivul respectiv (de 10 milioane de persoane vaccinate până în septembrie - n.r.) era legat de numărul de doze pe care puteam să îl avem pentru a vaccina persoanele. Implicit spuneam că vom avea în România dozele respectivele. Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri (sâmbătă - n.r.), protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare”, spune Florin Cîțu, întrebat de ce obiectivul pe care l-a anunțat în primăvară nu a fost atins”, a declarat Florin Cîțu.

El spune că mesajul anti-vacciniștilor este preluat de anumite televiziuni „și dus mai departe”.


„E un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost preluată la televiziuni, dar nu cred că a fost prezentată la fel de mult”, spune Cîțu.

Potrivit Antena3.ro, premierul mai spune că este folosită și în țări europene metoda potrivit căreia restricțiile vizează mai mult persoanele nevaccinate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4543 secunde