Florin Piersic, reacţie fabuloasă după ce l-a întâlnit în premieră pe Gică Hagi

366
Florin Piersic, reacţie fabuloasă după ce l-a întâlnit în premieră pe Gică Hagi - mesajflorinpiersicnuraspundetele-1664296983.jpg
Florin Piersic, reacţie fabuloasă după ce l-a întâlnit în premieră pe Gică Hagi. Actorul l-a remarcat la un moment dat în sală, printre invitați, pe „regele fotbalului românesc” și l-a rugat pe Mihai Morar să le faciliteze întâlnirea.


„În Sala Tronului de la Palatul Regal, stăteam de vorbă cu Regele Piersic. La un moment dat, Florin îl vede în sală pe Gică: „Auzi, Mihai, mă duci, te rog, până la Hagi? Vreau să-mi faci o poză cu el. Nu l-am întâlnit niciodată și aș vrea să-i mulțumesc!”. Peste o jumătate de minut, gândul lui Piersic se împlinea cu această îmbrățișare eternă. Cel mai iubit actor al românilor îl săruta pe obraz pe cel mai iubit fotbalist al românilor. Iar această întâlnire între cei doi Regi este cel mai frumos „Hai România” pe care îl mai putem trăi într-o seară de septembrie, 2022. O seară de septembrie în care echipa României, nu naționala lui Hagi, avea să retrogradeze în grupa C valorică a fotbalului european. E septembrie 2022 și fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram.


Florin Piersic şi Gică Hagi s-au îmbrăţişat, s-au felicitat reciproc pentru carierele pe care le au, iar celebrul actor l-a sărutat de câteva ori pe „Rege”!


Pagina a fost generata in 0.8753 secunde