Fondatorul WikiLeaks anunță noi dezvăluiri înainte de alegerile din SUA

180
Fondatorul WikiLeaks anunță  noi dezvăluiri înainte de alegerile din SUA - fondatorul-1475589820.jpg

Articole recomandate

Liderul și fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a anunțat, ieri, că organizația sa va publica, începând din această săptămână și până la sfârșitul anului, circa un milion de noi documente având legătură cu trei guverne și cu alegerile prezidențiale din SUA, transmite Reuters.

"Publicarea primei tranșe din aceste documente va avea loc în săptămâna în curs", a spus fondatorul WikiLeaks, care a adăugat că organizația pe care o conduce intenționează să pu-blice documente de trei ori pe săptămână, până la alegerile prezidențiale din SUA, programate pentru 8 noiembrie.

Intervenind prin videoconferință la un eveniment desfășurat la Berlin, cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență a WikiLeaks, Assange a negat că publicarea documentelor având legătură cu alegerile din SUA sunt menite să o afecteze pe candidata Partidului Democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, și a spus că a fost citat greșit în această privință.

Liderul WikiLeaks a mai anunțat schimbări în modul în care organizația sa este organizată și finanțată. Assange a spus că WikiLeaks intenționează să-și extindă activitatea dincolo de cele 100 de instituții media cu care colaborează deja. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9539 secunde