Fosta amantă a lui David Petraeus nu va fi anchetată pentru hărțuire online

207
Fosta amantă a lui David Petraeus nu va fi anchetată pentru hărțuire online - paula-1355929784.jpg

Articole recomandate

Fosta amantă a fostului director CIA, David Petraeus, nu va fi anchetată pentru hărțuirea online a posibilei sale rivale, a anunțat Biroul Procurorului din Tampa, în statul Florida (sud-est). Dezvăluirea relației dintre Broadwell și generalul Petraeus l-a determinat pe acesta să demisioneze din postul de șef al Agenției Centrale americane de Informații (CIA). 


"După ce a analizat legislația care se aplică acestui caz, Biroul Procurorului districtului din centrul Floridei a decis să nu declanșeze o anchetă federală cu privire la acuzații de «hărțuire online» împotriva Paulei Broadwell", a declarat, citat într-un comunicat, William Daniels, un purtător de cuvânt al Departamentului Justiției.

Paula Broadwell era vizată de o anchetă în care era acuzată de trimiterea în mod anonim a unor e-mailuri de amenințare altei femei, Jill Kelley, pe care era geloasă și căreia îi cerea să se îndepărteze de David Petraeus.

Jill Kelley, o prietenă veche a generalului în retragere, a semnalat aceste e-mailuri poliției federale (FBI), în Florida, care a anunțat că a descoperit că Paula Broadwell a întreținut o relație extraconjugală cu David Petraeus, provocând demisia directorului CIA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Actual : Mărturii șocante din "școala groazei"
Pagina a fost generata in 0.8774 secunde