Fosta candidată democrată Marianne Williamson, din nou, în cursa pentru Casa Albă

169
Fosta candidată democrată Marianne Williamson, din nou, în cursa pentru Casa Albă - candidata-sua-1678011046.jpg

Articole de la același autor

Marianne Williamson, autoare a unor cărţi de succes despre spiritualitate şi bunăstare, şi-a anunţat candidatura pentru Casa Albă în 2024, la patru ani după ce nu a reuşit să ajungă în prim-plan în primarele democraţilor, notează AFP.

Această femeie de 70 de ani, calificată la un moment dat drept guru de către Oprah Winfrey, este prima care se lansează oficial în tabăra democrată, cu sufletul la gură în aşteptarea deciziei preşedintelui Joe Biden.

La 80 de ani, liderul de la Casa Albă dă asigurări că are intenţia de a candida pentru un al doilea mandat, dar nu şi-a oficializat încă intrarea în campanie.

Într-un discurs foarte de stânga ţinut în faţa partizanilor săi reuniţi la Washington, Marianne Williamson nu l-a citat pe Joe Biden, dar a denunţat un sistem politic rezistent la schimbare, corupt de marile companii.

„O singură persoană nu va putea rezolva toate problemele, nici măcar un preşedinte. Dar un preşedinte care spune lucrurilor pe nume ar face mult bine”, a declarat ea, cerându-le oamenilor să se alăture campaniei sale.

„Munca noastră este să creăm o viziune a dreptăţii şi a iubirii atât de puternică încât să depăşească forţele urii, nedreptăţii şi fricii”, a subliniat ea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.663 secunde