Fostul primar al Valenciei, mort în urma unui infarct

182
Fostul primar al Valenciei, mort în urma unui infarct - fostulprimar-1479992234.jpg

Articole recomandate

Senatoarea spaniolă Rita Barbera a murit după ce a suferit un infarct în camera de hotel în care se afla. Rita Barbera, care a fost primărița Valenciei timp de 24 de ani, a decedat la două zile după ce a depus mărturie la Curtea Supremă, într-un dosar de spălare de bani din perioada în care a fost edil.

Un echipaj medical a intervenit de urgență la hotelul din Madrid unde Rita Barbera, în vârstă de 68 de ani, era cazată, după ce aceasta a suferit un infarct. Medicii au încercat să o resusciteze timp de 30 de minute, însă fără niciun rezultat.

Rita Barbera este principala figură politică a Partidului Popular din Valencia. Ea a fost primărița orașului Valencia timp de 24 de ani, în perioada 1991-2015.

Totodată, timp de mai bine de un an, ea se afla în centrul atenției publice, după ce a ieșit la iveală că Partidul Popular ar fi beneficiat de finanțare ilegală la Valencia. Curtea Supremă a început să o ancheteze pe Barbera, iar aceasta chiar a depus mărturie în acest dosar, în urmă cu două zile.

Mai mulți membri ai echipei sale au fost acuzați de corupție, dar ea a negat orice implicare în presupusa rețea de finanțare ilegală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde