FOTO. Portretul elevului de 18 ani care a ucis 19 persoane, la liceu. Era obsedat de criminalii în serie

1603
FOTO. Portretul elevului de 18 ani care a ucis 19 persoane, la liceu. Era obsedat de criminalii în serie - fi5anqnlsmo4as1hn2aqae1539851717-1539853299.jpg

Articole recomandate

Crimeea a anunțat trei zile de doliu național după ce Vladislav Roslyakov a intrat în Colegiul Politehnic din Kerci, școală la care învăța, și a lansat un atac armat ucigând tot ce i-a ieșit în cale. Cel care îl cunoșteau pe tânăr spun că acesta era timid, retras și nu părea deloc violent. 


După ce și-a descărcat muniția ucigând 19 persoane și rănind alte 54, tânărul s-a sinucis în biblioteca colegiului. Se crede că Vladislav a făcut rost de armă cu patru zile înainte de atac, după ce a obținut de curând un permis de vânătoare pentru care a dat și sa trecut testul psihologic, potrivit Daily Mail.

De asemenea, el a făcut o bombă artizanală pe care a denotat-o și care a spart geamurile încăperii în care se afla, dar care nu a ucis pe nimeni.

Imaginile care circulă pe social media îl arată pe Vladislav coborând scările din școală, cu o armă în mână. Tânărul a purtat pantaloni negrii și iun tricou alb, similar cu cel purtat de Eric Harris, unul dintre ucigașii responsabili pentru atacul din anul 1999, de la liceul Columbine, SUA.

Camerele de supraveghere l-au surprins cu arma în mână coborând scările, o imagine care a amintit presei ruse de Eric Harris, autorul masacrului de la liceul Columbine. De altfel jurnaliștii ruși au remarcat că Vladislav s-a îmbrăcat aproximativ la fel ca Eric Harris: pantaloni negri, tricou alb, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4876 secunde