FOTO / Reclama care a produs peste 500 de accidente rutiere într-o zi

1029
FOTO / Reclama care a produs peste 500 de accidente rutiere într-o zi - imag-1491910822.jpg

Articole recomandate

O agenție de publicitate din Rusia a intrat în vizorul poliției, dar și al presei internaționale, după ce o reclamă realizată de o companie a fost cauza producerii a nu mai puțin de 517 accidente rutiere într-o singură zi. Mai exact, agenția a plasat pe lateralele a 30 de mașini afișe uriașe care înfățișează o pereche de sâni generoși, în timp ce sfârcurile sunt acoperite de un mesaj care anunță ironic "Te atrag" , scrie adevarul.ro






Mașinile "ornate" astfel au reușit să distragă atenția participanților la trafic în asemenea măsură încât s-au înregistrat 517 incidente rutiere pe parcursul unei singure zile, relatează publicația britanică Daily Mail. 


Ploaia de accidente a alertat poliția rutieră moscovită, care a retras mașinile din circulație. Copleșiți de numărul plângerilor venite din partea șoferilor care și-au avariat mașinile din pricina reclamei buclucașe, reprezentanții companiei au anunțat că vor oferi despăgubiri în cazul în care asigurarea auto nu acoperă reparațiile. 






Un purtător de cuvânt al agenției Sarafan Advertising a explicat că afișul face parte dintr-o campanie de promovare a unui nou tip de format publcitar pe care vor să-l introducă pe piață. "Vrem să încurajăm clienții să-și facă reclamă folosind acest tip de afișaj mobil, ba chiar ne-am gândit că ar fi o alternativă bună să fie postate și pe mijloacele de transport în comun. Am vrut doar să atragem atenția", a declarat reprezentantul firmei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6494 secunde