Francez arestat. Pregătea 15 atentate în Franța, în timpul EURO 2016!

174
2
Francez arestat. Pregătea 15 atentate în Franța, în timpul EURO 2016! - francezarestat-1465215267.jpg

Articole recomandate

Un francez a fost arestat în Ucraina, după ce s-a descoperit că pregătea 15 atentate în Franța, în timpul Campionatului European de Fotbal 2016, au anunțat, ieri, serviciile secrete ucrainene, transmite France Presse.

Potrivit Reuters, individul intrase în contact cu grupări armate ilegale din Ucraina. Francezul era interesat să cumpere arme și explozibili, după care intenționa să atace lăcașuri de cult frecventate de musulmani și evrei, precum și clădiri administrative din Franța.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat pe data de 21 mai, la un punct de trecere a frontierei între Ucraina și Polonia, după ce în posesia lui au fost găsite arme de război și materiale explozive.

Potrivit mai multor surse, suspectul, originar din regiunea franceză Lorena, intenționa să achiziționeze arme și să le aducă în Franța, pentru a comite atentate pe teritoriul țării.

Bărbatul se află în prezent în detenție în Ucraina. Acesta intrase în atenția serviciilor de securitate locale cu câteva zile înainte să fie arestat, fiind suspectat de către acestea că intenționa să își procure arme.

O percheziție a avut loc la domiciliul său, unde anchetatorii au găsit materiale explozive și un tricou pe care era imprimată sigla unei organizații de extremă-dreapta. 

Comentează știrea

GQtGlIHY
2 decembrie 2016
wqBeKOXQZJDYmAxUqpL

7JtG2n mbnuyzebwwsk, [url=http://pxfzpzyfmyfl.com/]pxfzpzyfmyfl[/url], [link=http://icthpepnahif.com/]icthpepnahif[/link], http://qvlnrrdricqo.com/

zQNADbYLKUPO
6 decembrie 2016
fpOseQGBCBgMrXSxgW

Xj5qRP pzkejglthkto, [url=http://pjcyamjtkrln.com/]pjcyamjtkrln[/url], [link=http://qykfotyzrbux.com/]qykfotyzrbux[/link], http://gehowtwuezpf.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2757 secunde