Franța a efectuat primul său atac aerian în Siria. Șase avioane au distrus o tabără a Statului Islamic

157
Franța a efectuat primul său atac aerian în Siria. Șase avioane au distrus o tabără a Statului Islamic - aviondeluptafrancez-1443436666.jpg

Articole recomandate

După ce a făcut o promisiune că va face tot posibilul pentru a combate forțele teroriste, președintele francez Francois Hollande a trecut la acțiune. Liderul a atacat o tabără de antrenament a grupării Stat Islamic localizată în partea de est a Siriei.

Nu mai puțin de șase avioane de luptă franceze au zburat către zona în care erau stabiliți teroriștii, pe care au țintit-o și distrus-o. Acestea sunt primele acțiuni militare inițiate de Franța în misiunea de anihilare a Statului Islamic, potrivit foxnews.com.

Francois Hollande la ONU. "Tabăra a fost distrusă în totalitate", a declarat Hollande, după ce a ajuns la sediul Organizației Națiunilor Unite.

Faptul că avioanele franceze au distrus tabăra Statului Islamic este "legitimă apărare", întrucât atacurile ar fi vizat strict taberele unde erau antrenați extremiștii care se pregăteau să acționeze împotriva Franței, susțin oficialii francezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5943 secunde