Frăția loteriei. Cum au câștigat împreună 165 de oameni premiul cel mare

425
Frăția loteriei. Cum au câștigat împreună 165 de oameni premiul cel mare - loto-1670592518.jpg

Articole de la același autor

Câștig mai puțin obișnuit, la un joc de loterie. Nu mai puțin de 165 de oameni și-au unit eforturile și finanțele ca să joace lozul cel mare. Fiecare a contribuit cu câte 15 euro. Și l-au câștigat. Aproape 143 de milioane de euro. Astfel, fiecare norocos va primi aproape 900.000 de euro, potrivit Realitatea


Crăciunul a venit mai devreme în acest an pentru 165 de persoane din Olmen, un mic sat din nordul Belgiei, care au participat împreună la loteria EuroMillions şi au câştigat suma de 142.897.164 de euro în această săptămână, cel mai mare câştig obţinut vreodată în Belgia de un grup de participanţi la o loterie, informează Reuters.

Fiecare dintre jucători va primi o sumă neimpozabilă de aproape 900.000 de euro, a precizat Joke Vermoere, purtătoare de cuvânt a loteriei EuroMillions. Ea a dezvăluit că a fost pentru prima dată în Belgia când un grup atât de numeros a câştigat o sumă atât de mare la o loterie.

Câştigătorii au contribuit fiecare cu 15 euro pentru un bilet comun achiziţionat dintr-un magazin local care organizează cu regularitate vânzări de grup pentru loteria EuroMillions, care au dus în trecut la câştiguri ocazionale, dar niciodată la obţinerea unui jackpot major.

"Multora dintre clienţii noştri câştigători nu le venea să creadă la început", a declarat proprietarul magazinului, Wim Van Broekhoven.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5373 secunde