Frumusețile naturale din Israel, aduse la București într-o expoziție fotografică

209
Frumusețile naturale din Israel, aduse la București într-o expoziție fotografică - israel-1633709117.jpg

Articole de la același autor

Cele mai frumoase peisaje din Israel sunt momentan accesibile doar în imagini, pentru că, din cauza restricțiilor asociate pandemiei, încă nu se poate călători în Țara Sfântă. Această situație s-ar putea schimba curând.


Până atunci, românii se pot bucura de atracțiile unice din Israel într-o expoziție fotografică adusă la București de 24 de fotografi din această țară.

Potrivit Antena3.ro, expoziția "Israel - file de natură" este găzduită de Muzeul Antipa şi rămâne deschisă până la sfârșitul anului.

Ambasadorul Israelului, Excelența Sa David Saranga, îi invită pe români să vină să cunoască frumusețile țării sale si face, totodată, un apel în favoarea vaccinării. 


"În acest moment încă nu se poate călători în Israel. Israel este în proces de negociere cu Uniunea Europeană și cred că în curând frontierele noastre se vor deschide pentru lumea vaccinată. Sper că oamenii vor putea călători în Israel începând cu luna noiembrie", a precizat ambasadorul.

David Saranga povestit cum și-a făcut a treia doză de vaccin.

"Cred că am fost prima persoană pe pământ românesc care a primit a treia doză. Când am fost în Israel începuse deja campania de vaccinare cu a treia doză și mi-am făcut-o acum o lună și jumătate", a completat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6304 secunde