FURTUNA ELEANOR provoacă HAOS în Europa - IMAGINI spectaculoase

476
FURTUNA ELEANOR provoacă HAOS în Europa - IMAGINI spectaculoase - seatonbaz00836200-1514981014.jpg

Articole recomandate

Furtuna Eleanor este așteptată să afecteze jumătate din teritoriul Franței după ce a măturat nordul Marii Britanii și a ajuns pe coastele franceze în noaptea de marți spre miercuri cu rafale de vânt de peste 100 de km/h, a anunțat serviciul meteorologic francez, informează AFP.




Din cauza vântului care bate cu viteză foarte mare, circulația rulotelor, vehiculelor care tractează o caravană, camioanelor fără încărcătură, motocicletelor și pietonilor este interzisă în ambele sensuri pe Pont de Normandie și pe viaductul Grand Canal (în vest), a precizat Bison Futé, centrul info-trafic francez.




În Corsica, în a doua parte a zilei de miercuri și în timpul serii, vântul va deveni ''violent'' cu rafale de 120 până la 200 de km/h pe alocuri.

 În fața acestei furtuni sosite din nordul Irlandei, au fost emise atenționări portocalii de marți, la miezul nopții, până miercuri la miezul nopții, în 48 de departamente franceze din Bretania, în regiunea pariziană, regiunea Hauts-de-France (nord), Grand-Est, Bourgogne-Franche-Comté (centru-est), Alpii de Nord și Corsica.



Aproape toate departamentele aflate in zona litorală nordică se afă sub atenționare portocalie pentru valuri mari.

Eleanor este cea de-a patra furtună care afectează Franța de la începutul lunii decembrie, după Ana, Bruno și Carmen, ultima părăsind teritoriul francez în noaptea de luni spre marți după ce a lăsat în urma sa câteva mii de locuințe fără electricitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Actual : Eșuare pe Lacul Saint-Pierre
Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Actual : Incendiu pe o navă off-shore
Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Actual : O navă plină cu cereale a eșuat
Pagina a fost generata in 2.1394 secunde