Furtuni violente în Canada. Cel puțin patru persoane au murit

49
Furtuni violente în Canada. Cel puțin patru persoane au murit - furtunicanada-1653226517.jpg
Autorităţile canadiene au anunţat duminică moartea a patru persoane în estul ţării, lovit de furtuni violente care au lipsit de curent electric aproximativ 900.000 de case din provinciile Ontario şi Quebec.


Potrivit autorităților canadiene locale, furtunile violente au ucis cel puțin patru oameni. Poliţia din Ontario a înregistrat pe Twitter trei morţi şi mai mulţi răniţi, victime ale unei furtuni violente de vară.

O persoană şi-a pierdut viaţa când un copac a căzut în mijlocul zilei pe rulota în care se afla, în comitatul Brant, la sud de Toronto, a indicat poliţia provincială din Ontario pe Twitter, potrivit AFFP, citată de Agerpres.

În aceeaşi regiune, câteva minute mai târziu, o femeie de peste 70 de ani, care mergea pe jos prin furtună, a fost zdrobită de un copac, potrivit sursei.


Mai la nord, în capitala federală Ottawa, o persoană şi-a pierdut viaţa din cauza furtunilor, însă poliţia locală, în cursul unei conferinţe de presă, a refuzat să dea mai multe detalii.

A patra persoană, o femeie de peste cincizeci de ani a cărei barcă s-a răsturnat sub efectul furtunii, s-a înecat în râul care desparte Ottawa de suburbia sa din Quebec, Gatineau, potrivit informaţiilor colectate de Radio-Canada de la poliţia locală.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3238 secunde