Galerie FOTO ȘI VIDEO / Iulia Timosenko a fost eliberată: "Dictatura s-a prăbușit!"

907
5

Articole recomandate

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost eliberată din închisoare. Timosenko a părăsit spitalul din Harkov unde era deținută, într-un scaun cu rotile și s-a urcat într-o mașina de teren neagră, relatează BBC News Online, citat de Mediafax.


"Dictatura s-a prăbușit" în Ucraina, și-a exprimat satisfacția opozanta Iulia Timoșenko, un fost premier ucrainean, în prima declarație după ce a fost eliberată postată pe site-ul partidului său, relatează AFP.


"Dictatura a căzut nu cu ajutorul politicienilor și diplomaților, ci mulțumită oamenilor care au ieșit în stradă, care au reușit să-și protejeze familiile și țara", a declarat ea.




Comentează știrea

constănțean
23 februarie 2014
Lasi

Noi când luam exemplu de la ucraineni să ieșim în stradă să schimbăm circarii care ne conduc,nu vedem că ne îndreptăm spre lumea a treia,nu mai avem niciun viitor,ne meritam soarta.

Un alt constantean
23 februarie 2014
...

Exemplu prost constantene! Schimbarea o poti face din patru in patru ani. Important e sa participi in cunostinta de cauza la vot si sa nu lasi pe altii sa-ti hotarasca viitorul. Altfel, iti "meriti soarta"!

Răspuns la: Lasi
Adăugat de : constănțean, 23 februarie 2014
Noi când luam exemplu de la ucraineni să ieșim în stradă să schimbăm circarii care ne conduc,nu vedem că ne îndreptăm spre lumea a treia,nu...
admirator
23 februarie 2014
bravo ei!

Bravo lor! Totusi, circul va continua, din cate am auzit. (Vedeti proclamatia lui Ianukovici de la Harkov. Daca prinde la prosti..... va mai dura pina sa se limpezeasca apele in stepe.)

Papu makidonu'
23 februarie 2014
Victorie meritată

Victorie meritată din plin. D-na Timosenko a reușit cu ajutorul ukrainenilor să învingă dictatura. Puțin cam târziu, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Acum urmează greul. Populația se va scinda în comuniști și pro-europeni, mai precis între tineri și boșorogi. Boșorogii vor apela la tătuka Putin, iar tinerii la U.E. "Războiul rece" civil va dura câțiva ani. În cele din urmă tinerii ajutați de natură, de Cel de Sus și de U.E. , vor ieșii învingători pentru că boșorogii vor ajunge fără voia lor la 2 m sub pământ. Singurul semn de ? va fii dacă d-na Timosenko ajunsă la putere nu-i va lua Dumnezeu mințile cum se întâmplă de obicei la oamenii politici. Sper că nu .Vom trai și vom vedea.

RICA VENTURIANO
23 februarie 2014
ISTORIA SE REPETA

RAZBOIUL ACESTA NU-I AL NOSTRU....FIECARE VEDE DEMOCRATIA IN FELUL PROPRIU........AS DORI SA ATRAG ATENTIA TOTUSI COMENTARIULUI DE LA NR.4 : "BOSOROGII" SUNT PARINTII NOSTRI.DECI SUNT SI PARINTII TAI...DIVERGENTELE DINTRE GENERATII SE REZOLVA PRIN DISCUTII DAR AICI ESTE VORBA DE ALTCEVA.....POLITICA ESTE O MARE CURVA....DE FAPT ESTE LUPTA DINTRE 2 REGIMURI CARE SE BAZEAZA PE NAIVITATEA OAMENILOR......NOI AM SCHIMBAT SALAMUL CU SOIA PENTRU PROMISIUNEA CA VOM MANCA DOAR FRIPTURI....REZULTATUL SE VEDE,FAMILII DESTRAMATE (VEZI OAMENII PLECATI LA MUNCA IN STRAINATATE),COPII ABANDONATI,BATRANI CARE DUPA O VIATA DE MUNCA NU MAI AU NICI UN SPRIJIN,INDOBITOCIREA DIN SCOALA,LUPTA PT.A SUPRAVIETUI DE PE O ZI PE ALTA,ETC.....NU O FI BINE CU RUSII DAR NICI CU U.E. NU FACEM NIMIC.....SOLUTIA CEA MAI BUNA ESTE NEUTRALITATEA......

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Actual : Partidul Iuliei Timoșenko, ANCHETAT PENAL
Pagina a fost generata in 0.4067 secunde