GALERIE FOTO / SIBIUL, în TOP 7 orașe din lume cu cele mai frumoase piețe de Crăciun

508

Articole recomandate

Cotidianul spaniol El Mundo a inclus Sibiul pe o listă a orașelor cu cele mai frumoase piețe de Crăciun din lume. Într-un articol publicat, marți, El Mundo recomandă șapte orașe din întreaga lume care merită vizitate în această periodă, Sibiul aflându-se în top 7, sub titlul "cel mai festiv loc din Transilvania".


"Sibiul este un oraș din România locuit, mult timp, de o populație majoritar germanică. Principala atracție turistică este centrul vechi al orașului, cu cele trei piețe interconectate și clădiri ce îmbină perfect trei stiluri arhitectonice diferite: romantic, baroc și renascentist. La târgul de Crăciun din Sibiu vin meșteri populari din toată țara pentru a-și vinde alimentele și produsele tradiționale. Iar cei mici se pot distra plimbându-se cu un trenuleț sau patinând pe gheață", scriu jurnaliștii de la El Mundo, citați de Vocea Transilvaniei.

Celelalte șase piețe tradiționale de Crăciun menționate în articol sunt cele din: Dresda, Germania; Londra, Marea Britanie; Osaka, Japonia; Darwin, Australia; Dubai, Emiratele Arabe Unite și Nuremberg, Germania.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cadouri  de Crăciun pe care să le eviți
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru Crăciun
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Economie : S-a deschis Târgul de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.0011 secunde