Garda de coastă a capturat un submarin care transporta cocaină în valoare de 232 de milioane de dolari

11182
Garda de coastă a capturat un submarin care transporta cocaină în valoare de 232 de milioane de dolari - 646x404-1563104130.jpg

Articole recomandate

Garda de Coastă a Statelor Unite a oferit publicului o înregistrare video a momentului în care este capturat un submarin care transporta aproximativ 7,7 tone de cocaină, scrie NBC News.

Un membru al Gărzii de Coastă poate fi văzut cum strigă către traficanții de droguri din submarin să se oprească, apoi mai mulți membri ai echipajului sar pe submarin în timp ce acesta se află încă în mișcare și deschid trapa. Operațiunea a condus la arestarea celor cinci traficanți găsiți în interiorul submarinului și la confiscarea a aproximativ 7,7 tone de cocaină. Valoarea estimată a cocainei este de 232 milioane de dolari. Vasele submersibile, cunoscute sub numele de "narco-submarine", sunt uneori folosite de carteluri și traficanți pentru a transporta droguri peste granițe. 


 Operațiunea din înregistrarea video a avut loc pe 18 iunie și a făcut parte dintr-un efort mai larg al Gărzii de Coastă a Statelor Unite, care a dus la capturarea de droguri în valoare totală de 569 milioane dolari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1397 secunde