General Motors retrage Opel si Chevrolet din Rusia

189
2
General Motors retrage Opel si Chevrolet din Rusia - opelseretragedinrusia1-1428337281.jpg

Articole recomandate

Oficialii de la General Motors, au anunțat că își "schimbă modelul de business", retrăgându-și anul acesta complet marca Opel și Chevrolet din Rusia, relatează motorstory.ro.

În acest sens, GM a anunțat și că uzina Chevrolet din Sankt Petersburg va fi închisă începând cu jumătatea acestui an.

Cu toate acestea, americanii spun că vor rămâne prezenți în Rusia cu brandul Cadillac, ale cărui vânzări sunt însă foarte mici.

Oficialii GM spun că trebuie să se reorganizeze pentru a-și atinge obiectivele de profitabilitate, în condițiile în care piața rusă este din ce în ce mai imprevizibilă. Este adevărat, economia rusă este în vrie, dar n-ai cum să nu vezi componenta politică din această decizie, pe fondul tensiunilor dintre Rusia și Occident.

Comentează știrea

adi
6 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

autor
7 aprilie 2015
rusia

dacă toate companiile mari ar proceda ca cei de la GM rusia s-ar duce dracului

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7914 secunde