George Clooney vrea să renunțe la actorie: Acum nu mai am nevoie de bani

296
George Clooney vrea să renunțe la actorie: Acum nu mai am nevoie de bani - georgeclooney-1510157356.jpg

Articole recomandate

Actorul în vârstă de 56 de ani plănuiește să renunțe la actorie. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru Sunday Times în care George Clooney a mărturisit că actoria îl ajuta să-și plătească facturile, însă, după ce a vândut compania de tequila Casamigos, starul a spus că nu mai are nevoie de bani.


Actorul câștiga în medie 16,5 milioane de dolari pentru un rol. În interviul acordat Sunday Times, George Clooney spune că nu are planuri să joace curând. "Am jucat mult timp și am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care rămâne cu fata", a glumit el. "Ei bine, da, nu ar trebui să mai fiu tipul ăla. Dacă cineva mi-ar oferi un rol ca al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aș arunca. Dar nu sunt multe așa. Actoria a fost modul de a-mi plăti chiria, dar am vândut o companie care face tequila pentru 1 miliard de dolari. Nu am nevoie de bani".

În luna iunie, Clooney a vândut compania Casamigos. "Voi face bani altfel, dacă trebuie. Obișnuiam să fac reclame la cafea", a mai spus actorul citat de News.ro.

Cel mai recent film în care a jucat George Clooney este "Money Monster" (2016), regizat de Jodie Foster. Anul acesta, el și-a lansat, ca regizor, "Suburbicon", cu Matt Damon și Julianne Moore în rolurile principale. Filmul a fost prezentat la festivalurile de la Veneția și Toronto, însă nu este un succes de box office.

Născut pe 6 mai 1961, George Clooney a devenit cunoscut grație rolului din serialul "E/R". S-a remarcat apoi în lungmetraje precum "Batman & Robin" (1997), "The Thin Red Line" (1998), "O Brother, Where Art Thou?" (2000), filmele din seria "Ocean", "Good Night, and Good Luck" (2005), "Michael Clayton" (2007) și "Gravity" (2013).

Premiat cu Oscar pentru "cel mai bun rol secundar" din "Syriana" (2005), George Clooney a primit un al doilea trofeu al Academiei de Film Americane pentru "cel mai bun film" - "Argo" (2012, r. Ben Affleck) - în calitate de producător. El a mai primit șase nominalizări la prestigioasele premii. Anul acesta, a primit un trofeu onorific la gala premiilor César.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3661 secunde