George Simion îşi face nuntă cu ajutorul donațiilor. Peste 10.000 de oameni, așteptați la marele eveniment

420
1
George Simion îşi face nuntă cu ajutorul donațiilor. Peste 10.000 de oameni, așteptați la marele eveniment - george-1658418479.jpg

Articole de la același autor

Doar o lună îl mai desparte pe George Simion de nunta visurilor sale. Liderul AUR se însoară pe 27 august cu Ilinca, tânăra de 22 de ani, proaspăt absolventă. Simion a invitat toată țara la nuntă și anunță că va pune la dispoziție autocare în toată țara, pentru a asigura transportul nuntașilor.


Primarul comunei Măciuca, unde va avea loc evenimentul, spune că se așteaptă la peste 10 mii de participanți. Asta înseamnă de peste cinci ori mai multe persoane față de populația comunei. Iar darul este opțional, spune liderul AUR.

Cheltuielile cu nunta vor fi asigurate din donațiile nașilor, rudelor și prietenilor apropiați. Iar banii au de unde să vină. George Simion și Ilinca vor avea nu mai puțin de 41 de perechi de nași, câte una din fiecare județ. 


Lideul AUR, George Simion, a făcut publice primele imagini cu viitoarea sa soție. Acesta a scris un mesaj poe pagina sa de socializare. Politicianul se pregătește de nuntă cu 41 de perechi de nași.


Imagine


Comentează știrea

Dorrell
22 iulie 2022
NUNTĂ

Golane ai sărăcit ? Faci nuntă să te îmbogățești ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7172 secunde