Germania: Peste 50.000 de cazuri noi de coronavirus, a patra zi consecutivă cu bilanț record

172
Germania: Peste 50.000 de cazuri noi de coronavirus, a patra zi consecutivă cu bilanț record - teste-1636613944.jpg

Articole recomandate

Germania a raportat joi un număr record de 50.196 de cazuri noi de coronavirus, a patra zi consecutivă în care a înregistrat un nou maxim zilnic, pe măsură ce un nou val de infecții cu COVID-19 afectează țara, transmite Reuters.


Numărul total de cazuri este acum de 4,89 milioane, iar bilanțul deceselor Covid-19 a crescut cu 235, ajungând la 97.198, potrivit Institutului Robert Koch.


Institutul a raportat și o creștere a ratei de incidență pe ultimele șapte zile (numărul de persoane la 100.000 care au fost infectate în ultima săptămână) la 249 de la 232, cât era miercuri.


Cele trei partide germane aflate în discuții pentru a forma un guvern de coaliție până la începutul lunii decembrie au convenit să nu prelungească starea de urgență la nivel național, în pofida unui al patrulea val de infecții.


În schimb, acestea au prezentat luni un proiect de lege care ar modifica legislația existentă pentru a permite ca măsuri precum măștile obligatorii și distanțarea socială în spațiile publice să continue să fie aplicate până în martie anul viitor.


Proiectul de lege urmează să fie prezentat joi Camerei inferioare a parlamentului Bundestag și să fie votat într-o sesiune specială săptămâna viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6873 secunde