Germania: Poliţia confirmă o ''presupusă luare de ostatici'' în centrul oraşului Dresda

157
Germania: Poliţia confirmă o ''presupusă luare de ostatici'' în centrul oraşului Dresda - gbadea10dec2022fgfrc2y2y9k8evtrt-1670674578.jpg
Forţele de poliţie efectuau o intervenţie în centrul oraşului Dresda (Germania) sâmbătă dimineaţă pentru o ''presupusă luare de ostatici'', a anunţat poliţia locală într-un comunicat, informează France Presse.


Poliţia a evacuat centrul comercial şi zonele din apropiere. Piaţa de Crăciun Striezelmarkt a fost de asemenea închisă.


Poliţia a refuzat să confirme informaţiile din mass-media conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată în centrul comercial. Un purtător de cuvânt a declarat pentru DPA că situaţia este încă foarte neclară.


"Suntem în contact" cu suspectul, a declarat poliţia, adăugând că grupurile de intervenţie şi "negociere" erau "de asemenea la faţa locului". Nu s-au oferit detalii despre prezenţa şi numărul posibililor ostatici, scrie Agerpres. 


Mai multe media, inclusiv cotidianul Bild, au precizat la rândul lor că un bărbat înarmat cu un pistol s-a refugiat într-un magazin dintr-un mall după ce a încercat anterior să pătrundă în incinta unui post de radio din acest oraş din Saxonia. Se pare că el a tras câteva focuri în uşa postului de radio, dar nu a reuşit să o deschidă.


Bărbatul în vârstă de 40 de ani şi-ar fi ucis mai întâi mama, înainte de a încerca să intre în incinta postului de radio şi apoi să se refugieze în centrul comercial, adaugă Bild.


Poliţia a anunţat că a găsit o femeie moartă într-un bloc de apartamente în zona Prohlis din Dresda, în ceea ce spune că este o omucidere legată de operaţiunea ce se desfăşoară în centrul oraşului Dresda. Fiul femeii, în vârstă de 40 de ani, este un suspect, a precizat poliţia.


Foto: Reuters 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9763 secunde