Ghinion mortal! Un spaniol, victimă colaterală în urma unei explozii

235
Ghinion mortal! Un spaniol, victimă colaterală în urma unei explozii - 11-1579164265.jpg

Articole recomandate

Una dintre victimele exploziei de la o uzină chimică din Spania a murit după ce o bucată de metal proiectată în aer de suflul deflagrației a lovit o clădire aflată la trei kilometri depărtare, a declarat primarul orașului Tarragona, relatează Euronews, potrivit HotNews. Primarul Pau Ricomà a declarat că o bucată dintr-un boiler, de la uzina chimică unde s-a produs deflagrația, a fost aruncată în aer și a lovit o clădire din oraș, provocând prăbușirea plafonului unui apartament și decesul unui bărbat ce locuia acolo. Ricomà a descris incidentul ca fiind "aproape de necrezut".

Cel puțin trei persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite în urma exploziei produse marți la o uzină chimică din nord-estul Spaniei, au anunțat autoritățile locale. Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciilor catalane de urgență, incendiul a fost stins, iar cei mai mulți dintre răniți au suferit arsuri.

Deflagrația s-a produs în complexul industrial La Canonja din Tarragona, în incinta companiei chimice IQOXE. Momentan nu se cunoaște cauza care a dus la producerea exploziei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
Stire din Actual : Atentat în capitala Somaliei: zeci de morți
Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : FURTUNI DEVASTATOARE în Europa! Opt decese
Miercuri, 25 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Butelia cu gaz face încă victime
Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Alibec vrea să joace în Spania
Pagina a fost generata in 1.4145 secunde