Gigantul A.P. Moller - Maersk suspendă transporturile către porturile rusești

158
Gigantul A.P. Moller - Maersk suspendă transporturile către porturile rusești - gigantulapmollermaersksuspenda-1646247966.jpg

Articole de la același autor

A.P. Moller – Maersk, una dintre cele mai mari companii de navigație maritimă, a anunțat că suspendă transporturile către porturile rusești. În comunicatul dat publicității se spune: „Suntem profund îngrijorați de modul în care criza continuă să escaladeze în Ucraina. Urmărim îndeaproape situația în continuă evoluție, cu guvernele care impun noi sancțiuni împotriva Rusiei și ajustările regulate care se fac la lista de restricții. Având în vedere acest lucru, vedem acum necesitatea clară de a stabili noi și de a revizui procesele existente de acceptare și tratare a rezervărilor. De asemenea, începem să vedem efectul asupra fluxurilor globale ale lanțului de aprovizionare, cum ar fi întârzierile și reținerea mărfurilor de către autoritățile vamale în diferite centre de transbordare – în general, rezultând impacturi operaționale imprevizibile.

Întrucât stabilitatea și siguranța operațiunilor noastre sunt deja afectate direct și indirect de sancțiuni, noile rezervări Maersk în transportul feroviar oceanic, aerian și intercontinental către și dinspre Rusia vor fi suspendate temporar, cu excepția produselor alimentare, a proviziilor medicale și umanitare. Această excepție este de a sublinia faptul că compania noastră se concentrează pe responsabilitatea socială și depune eforturi pentru a sprijini societatea în ciuda tuturor complicațiilor și incertitudinilor din lanțul de aprovizionare actual către și din Rusia.

Suspendarea va începe astăzi (1 martie 2022 – n.n.) și va acoperi toate porturile rusești. Vom anunța mai multe detalii în cursul zilelor următoare, pe măsură ce progresăm cu planificarea. Fiecare decizie pe care am luat-o în timpul acestei crize a avut în vedere siguranța angajaților Maersk și lanțurile de aprovizionare ale clienților, iar acestea vor continua să fie prioritățile noastre principale în lumina celor mai noi evoluții. De asemenea, vom continua să punem în aplicare planuri pentru ca toți angajații afectați și familiile lor să primească sprijinul necesar”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5412 secunde