Gigi Becali, categoric în privinţa imunizării: ,,Nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap''

420
1
Gigi Becali, categoric în privinţa imunizării: ,,Nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap'' - gigi-1634061544.jpg

Articole de la același autor

Gigi Beacli, patronul FCSB-ului, a venit cu o nouă serie de declaraţii în ceea ce priveşte noile restricţii impuse de pandemia de COVID-19.


Potrivit Realitatea.net, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se declară nemulţumit de restricţiile impuse de pandemie în ceea ce priveşte desfăşurarea competiţiilor sportive.

Jucătorii vaccinaţi împotriva Covid-19 pot evolua pe terenul de fotbal fără a mai fi testaţi, deşi ar putea fi purtători ai virusului şi să îl răspândească. Gigi Becali anunţă că doar doi jucători de la FCSB s-au vaccinat împotriva COVID-19, iar restul i-au urmat sfatul.

,,Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID pot face infarct sau atac cerebral. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și, cine e de vină? Nimeni. Am să atac hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci!

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate ce ceva periculos.”, a declarat Gigi Becali,.


Comentează știrea

florin
13 octombrie 2021
jurnalism

De ce trebuie sa promovati astfel de specimene si ragaielile lor ? Ne uitam cu uimire ca suntem prostii Europei? Asta poate fi o cauza!

Pagina a fost generata in 0.5003 secunde