Gigi Becali, lecţie de viaţă în curtea unei biserici din Capitală. Şi-a dat haina de pe el şi a îmbrăşisat un om nevoiaş

349
1
Gigi Becali, lecţie de viaţă în curtea unei biserici din Capitală. Şi-a dat haina de pe el şi a îmbrăşisat un om nevoiaş - becali-1636480884.jpg

Articole de la același autor

Cunoscut pentru numeroasele acte de caritate, multe din acestea făcute în mare taină, finanțatorul FCSB, Gigi Becali a oferit enoriașilor de la Mănăstirea Radu Vodă din București una din cele mai importante lecții de viaţă: Fiecare faptă bună are puterea de a schimba întreaga lume.


Totul s-a întâmplat la Mănăstirea "Radu Vodă" din Capitală, acolo unde credincioşii l-au cinstit pe Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina, despre care cântările slujbei lui spun că "s-a arătat în vremurile din urmă prieten cu adevărat al virtuților".

Potrivit Antena3.ro, loial învățăturilor sfinte, Gigi Becali, aflat alături de credincioşi în curtea bisericii pentru a se închina la sfintele moaște, s-a dovedit un prieten de nădejde atunci când a fost abordat de un bărbat nevoiaș.

Mai exact, pentru că vremea a fost una extrem de capricioasă, cu ploaie semnificativă și temperaturi scăzute, Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a decis imediat să îi dea haina sa bărbatului, notează playsport.ro. 


Spre uimirea celor prezenţi, omul de afaceri a fost surprins în timp ce îngenunchea în faţa acestuia pentru a-l încheia la geacă, apoi l-a îmbrățișat pentru a-l proteja de ploaie.


Comentează știrea

george achim
10 noiembrie 2021
fariseu

si voi ati crezut asta ca e pe bune ?un fariseu .inca nu v ati dat seama ca face toate aceste fapte pt publicitate ?nu este un om pios ,cu suflet cald .un semi ana

Pagina a fost generata in 0.7228 secunde