Giorgia Meloni a fost la Bruxelles în prima sa călătorie în străinătate

87
Giorgia Meloni a fost la Bruxelles în prima sa călătorie în străinătate - meloni-1667571533.jpg

Articole de la același autor

Noul premier italian Giorgia Meloni a întreprins prima sa vizita în străinatate la Bruxelles, unde şi-a prezentat angajamentul faţă de UE, în contextul în care liderii europeni sunt conştienţi de opiniile sale naţionaliste şi planurile sale de cheltuieli, informează Reuters.

Cunoscută pentru naţionalismul său, Meloni şi-a moderat retorica anti-europeană din ultimele săptămâni, beneficiind de o primire cordială din partea înalţilor oficiali europeni de la Bruxelles.

Georgia Meloni a declarat că vrea să transmită semnalul unei Italii care doreşte în mod evident să participe, să colaboreze şi să îşi apere interesul naţional, făcând acest lucru în cadrul dimensiunii europene şi căutând cele mai bune soluţii împreună cu alte ţări.


Şefa guvernului italian s-a declarat mulţumită de felul cum a decurs ziua de joi şi a precizat că a discutat despre războiul Rusiei în Ucraina, preţurile la energie, migraţia şi modalităţile de cheltuire optimă a celor aproximativ 190 de miliarde de euro, suma alocată Italiei pentru redresarea economică după pandemia de COVID-19.


„Probabil că ajută să vezi şi să vorbeşti direct cu oamenii pentru a demonta o naraţiune care s-a construit în jurul meu şi adesea (în jurul) guvernului italian. Nu suntem marţieni. Suntem oameni adevăraţi”, le-a spus ea reporterilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3427 secunde