GRĂDINIŢĂ BOMBARDATĂ ÎN UCRAINA! Guvernul de la Kiev: Atacul a fost organizat de separatiştii proruşi

575
GRĂDINIŢĂ BOMBARDATĂ ÎN UCRAINA! Guvernul de la Kiev: Atacul a fost organizat de separatiştii proruşi - ody4mzmzngvjogrkmtuxmjvmotzkntaw-1645092304.jpg

Articole de la același autor

O grădiniță din localitatea Stanțî Lugansk a nimerit sub focul artileriei separatiștilor din Donbas, după un schimb de focuri început în această dimineață între separatiști și forțele guvernamentale. 


Conform informațiilor publicate de presa de la Kiev, unul dintre obuzele lansate de separatiștii proruși a nimerit într-o grădiniță. Din datele preliminare, în momentul atacului în grădiniță se aflau copii și educatori. Două dintre cadrele didactice au fost rănite la nivelul capului. La fața locului s-au deplasat serviciile de urgență și au reușit să evacueze în siguranță copiii.

Atacul de artilerie a început la ora 9 dimineața, după ce separatiștii au acuzat forțele guvernamentale că au deschis focul de mai multe ori, iar în decursul zilei de ieri, un membru al Poliției Naționale din Donețk ar fi fost împușcat de un lunetist ucrainean. De asemenea, în urma atacului, jumătate din localitate a rămas fără electricitate. Forțele armate guvernamentale au reușit să evacueze civilii de pe raza acțiunilor militare, în buncăre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6049 secunde