Grănicerul sud-coreean care și-a ucis cinci camarazi a fost arestat

2271
Grănicerul sud-coreean care și-a ucis cinci camarazi a fost arestat - xf70x225-1403518688.jpg

Articole recomandate

Un grănicer în termen sud-coreean care și-a ucis cinci camarazi în apropierea frontierei cu Coreea de Nord, în weekend, a fost arestat luni, după o operațiune de urmărire în care au fost implicați mii de membri ai forțelor de ordine.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării a anunțat că tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost încercuit pe când se afla într-o pădure, la aproximativ zece kilometri de frontiera intercoreeană. Tânărul a încercat să se sinucidă și a fost transportat la spital.

Băiatul, identificat cu numele de Lim, a ucis sâmbătă seara cinci militari din regimentul din care făcea parte și a rănit alți șapte, în postul de gardă de la Gangwon, în secțiunea de est a frontierei dintre cele două Corei. După aceea a fugit și a luat cu el o pușcă de asalt de tip K-2 și muniție.

Îniante să întoarcă arma împotriva sa, Lim a vorbit la telefon timp de mai multe minute cu tatăl și fratele săi, care l-au implorat să se predea, a declarat un oficial militar pentru agenția sud-coreeană Yonhap, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2577 secunde