Grav accident de microbuz. Doi morți și cinci răniți, pe autostradă!

227
Grav accident de microbuz. Doi morți și cinci răniți, pe autostradă! - accidentmortal-1438962751.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat,azi, pentru AGERPRES, că doi cetățeni români și-au pierdut viața și alți cinci au fost răniți într-un accident de microbuz produs în Germania. Potrivit publicației locale Idowa, accidentul a avut loc pe autostrada A3, în apropierea localității Deggendorf din Bavaria.


"Consulatul General al României la Munchen a întreprins, în regim de urgență, demersurile legale pe lângă autoritățile competente în vederea obținerii unor informații suplimentare privind circumstanțele producerii accidentului. Potrivit primelor informații obținute, în urma impactului, au decedat două persoane, inclusiv șoferul, iar ceilalți cinci pasageri se află spitalizați în stare gravă, în trei spitale din regiune", a precizat MAE.

Potrivit sursei citate," microbuzul condus de un șofer de cetățenie română a lovit un utilaj de întreținere autostrăzi, staționat pe banda de urgență, într-o zona cu restricție de viteză".

"Oficiul consular român este în legătură permanentă cu autoritățile germane și cu spitalele unde se află internați cetățenii români în vederea obținerii unor informații detaliate privind starea de sănătate a acestora și este pregătit să acorde asistență consulară de specialitate, în limita competențelor legale", a transmis MAE.

Inițial informația privind accidentul a apărut în presa germană, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0057 secunde