Haos pe Aeroportul Heathrow: Noi perturbări ale zborurilor companiei British Airways

120
Haos pe Aeroportul Heathrow: Noi perturbări ale zborurilor companiei British Airways - englandlondonheathrowairportccyc-1496053769.jpg

Articole recomandate

Compania British Airways (BA) a anunțat azi noi perturbări ale zborurilor sale de plecare de pe aeroportul londonez Heathrow, perturbări ce se înregistrează a treia zi consecutiv ca urmare a unei defecțiuni majore la sistemul informatic, informează AFP. 


La 08:45 (07:45 GMT), mai multe zboruri au avut întârzieri, însă niciunul nu a fost anulat dintre cele 60 de zboruri prevăzute de companie de la începutul zilei pe aeroportul Heathrow, conform unei evidențe efectuate de AFP.

"O mare proporție de zboruri naționale" ar urma să fie asigurată, a anunțat companie într-un comunicat. Ea le cere clienților săi să verifice "înainte de a se duce la aeroport" dacă plecarea avionului lor este menținută, pentru a evita repetarea scenelor de haos care au marcat ziua de duminică.

British Airways a anunțat de asemenea că "intenționează să asigure integralitatea zborurilor internaționale" de pe Heathrow, principalul său hub.

La Gatwick, un alt mare aeroport londonez pe care operează campania, BA afirmă că a menținut "totalitatea programului" de zboruri, fără perturbări, scrie agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5313 secunde