Hezbollahul susține că are capacitatea de a bombarda Israelul în cazul unui război

131
Hezbollahul susține că are capacitatea de a bombarda Israelul în cazul unui război - hezbollah-1563104619.jpg

Articole recomandate

Liderul Hezbollahului șiit libanez, sprijinit de Teheran, a apreciat că Israelul nu va rămâne "neutru" în cazul unui conflict între Iran și Statele Unite, relatează AFP.

"Iranul are capacitatea de a bombarda Israelul cu forță și cruzime", a adăugat Hassan Nasrallah într-un interviu acordat postului de televiziune al Hezbollah, Al-Manar.

"Atunci când americanii vor înțelege că un astfel de război ar putea șterge Israelul de pe hartă, își vor schimba părerea", a mai spus el, după mai multe săptămâni de tensiuni între Statele Unite și Iran.

"Responsabilitatea noastră colectivă în regiune este de a acționa pentru prevenirea unui război american contra Iranului", a adăugat el, subliniind că Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite nu au niciun interes ca să izbucnească un conflict.

Vineri, Camera Reprezentanților a Statelor Unite, controlată de democrați, a adoptat o măsură pentru a restrânge posibilitatea ca Donald Trump să atace Iranul, exprimându-și îngrijorarea că atitudinea președintelui republican ar putea declanșa un război inutil.

O inițiativă similară a eșuat însă în Senat, în mâinile republicanilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Actual : Liderul Hezbollah suferă de cancer
Pagina a fost generata in 1.0369 secunde