Hillary Clinton reafirmă că va părăsi funcția după 20 ianuarie

203
1
Hillary Clinton reafirmă că va părăsi funcția după 20 ianuarie - hillaryclinton-1351321148.jpg
Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a confirmat într-un interviu apărut în ediția de ieri a cotidianului Washington Post dorința sa de a părăsi actuala funcție după învestirea la 20 ianuarie 2013 a viitorului președintele al SUA, chiar și în cazul în care Barack Obama va fi reales, informează AFP.

'Am aceeași agendă (...) Am ca obiectiv să plec la scurt timp după învestitură; este proiectul meu. Dar încă nu am putut să mă așez la o discuție cu președintele, pentru că el încearcă să câștige alegerile, ceea ce se va întâmpla, sperăm, în curând. Vom discuta atunci despre modalitatea de a derula tranziția' cu un succesor, a declarat șefa diplomației americane pentru publicația amintită.

Învinsă de Barack Obama în primarele democrate din 2008, Hillary Clinton a străbătut lumea întreagă cu începere din ianuarie 2009. Ea este o figură de primă mărime a guvernării democrate, însă în repetate rânduri a afirmat că va rămâne în funcție pe durata unui singur mandat prezidențial.

'Într-adevăr, nu sunt dispusă ca să mai rămân, dar știu de asemenea că trebuie să fim conștienți de ceea ce a mai rămas de făcut. Încă o dată, trebuie să vorbesc cu președintele',a afirmat ea, potrivit site-ului Washington Post.

Comentează știrea

Hermes Crossbody Bag
30 octombrie 2014
Hermes Crossbody Bag

Hillary Clinton reafirmă că va părăsi funcția după 20 ianuarie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Kelly Bag Replica China http://www.villagesofirvine.com/Images/hermes-bags-outlet/hermes-kelly-bag-replica-china-9708.asp Hermes Crossbody Bag http://xtpowersports.com/js/handbags/replica-hermes-crossbody-bag-handbags-2-on-sale-6.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4107 secunde