Hillary Clinton vrea o lege împotriva torturii

168
3
Hillary Clinton vrea o lege împotriva torturii - rtr2d788-1418889157.jpg

Articole recomandate

Democrata Hillary Clinton a cerut votarea unei legi în Statele Unite care să interzică folosirea torturii, la o săptămână de la publicarea unui raport a Congresului cu privire la practicile de interogare utilizate de CIA în anii 2000.

"Astăzi, putem spune din nou cu voce tare că Statele Unite nu ar trebui niciodată să cauționeze sau să practice tortura", a declarat Hillary Clinton, la New York, unde a primit Premiul Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului.

"Acest fapt ar trebui să fie absolut clar din punct de vedere politic și juridic, inclusiv în virtutea obligațiilor noastre față de tratatele internaționale, însă, dacă necesită o nouă lege, atunci Congresul ar trebui să lucreze cu președintele Obama pentru a o adopta rapid", a spus ea, potrivit New York Times și Politico.

"Este posibil să ne protejăm de terorism și să reducem delincvența și violența fără a recurge la tortură în străinătate, la forță inutilă sau la încarcerări excesive", a adăugat ea.

Democrata, care își pregătește candidatura la Casa Albă în 2016, nu a comentat în public până în prezent raportul Comisiei de Informații a Senatului american cu privire la programul de interogări secrete ale CIA care a vizat membri Al-Qaida după atentatele din 11 septembrie 2001. Barack Obama a suspendat acest program în 2009, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

shark
19 decembrie 2014
Lucreaza de acasa

Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.

afacere
19 decembrie 2014
Oportunitate

Compania Internationala «LANDFORD LIMITED» a dezvoltat un concept unic de a face o afacere, datorită proiectului "Auto Empire Group». Succesul în acest proiect depinde de activitatea partenerilor,avand intenția de a dezvolta proiectul Auto Empire Group și informarea tuturor despre această oportunitate unică de a achiziționa o mașină de prestigiu și de a obține un profit frumos Planul de marketing este format din două programe care se bazează pe trei matrici indivizibile cu șapte poziții. Principalul avantaj al acestui plan de marketing este că plățile sunt efectuate în diferite stadii de progres al partenerilor. Pentru detalii scrie mail cu titlul AEG la adresa de email: [email protected]

elena
28 decembrie 2014
j

Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa. Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde