"Homosexualii trebuie respectați. Creștinii trebuie să își ceară scuze"

247
1

Articole recomandate

 Papa Francisc și-a exprimat toleranța în fața homosexualității, ridicând întrebarea "cine suntem noi să judecăm?" și spunând că adepții creștinismului ar trebui să își ceară scuze și iertare după masacrul din clubul din Orlando, nu doar celor din comunitatea gay, ci tuturor direct afectați de tragedia petrecută.

După vizita din Armenia, pe zborul spre Vatican, Papa Francisc a fost întrebat ce părere are despre ura față de homosexuali și despre atacul împotriva lor comis în Orlando. Acesta a răspuns ferm că în catheism se spune că homosexualii trebuie respectați, nicidecum discriminați, chiar susținându-I în programul pastoral.

"O persoană care trăiește această condiție, cu o bună voință care îl caută pe Dumnezeu… cine suntem noi să o judecăm?", a spus Papa.

Observând că el însuși s-a scăldat la Buenos Aires într-o "cultură catolică îngustă", Papa Francisc a menționat că, uneori, unii homosexuali au "manifestări prea ofensatoare", neînțelese de cei cu "mentalități diferite", mai notează AFP.

Comentează știrea

costica
30 iunie 2016
opinie

Oferta incredibila! Te vei convinge foarte rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6911 secunde