Ia românească a fost inclusă în patrimoniul UNESCO!

809
Ia românească a fost inclusă în patrimoniul UNESCO! - ie-1669901158.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunţat, pe Facebook, că ia românească a intat în patrimoniul UNESCO, potrivit RomâniaTV


România a primit cel mai frumos cadou de Ziua Naţională: Ia românească este în patrimoniul UNESCO!


La cea de-a 17-a sesiuni a Comitetului Interguvernamental al UNESCO pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial, care se desfăşoară la Rabat, Maroc, a fost adoptată, joi, decizia privind înscrierea „Artei cămăşii cu altiţă – element de identitate culturală în România şi Republica Moldova” pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanităţii, transmite Ministerul Culturii.„Arta cămășii cu altiță – element de identitate culturală în România și Republica Moldova, așa cum este denumirea oficială a elementului înscris în Lista Reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial UNESCO, este minunea ieșită din mâinile și sufletul a sute de generații de românce harnice și frumoase.


Nu se putea cadou mai frumos chiar de Ziua Națională! Acum să ne bucurăm și să ne păstrăm ia la loc de cinste în case și în suflet!”. a scris ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, pe Facebook.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde