Video Ianis Hagi și frumoasa Elena, cununie cu 400 de invitați de Crăciun

4117
1
Ianis Hagi și aleasa inimii lui, Elena, își sărbătoresc cununia, alături de familie și prieteni. De la petrecerea cu peste 400 de invitați nu aveau cum să lipsească Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au decis să-și amintească pentru totdeauna Crăciunul din 2023. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat petrecerea de cununie civilă, la restaurantul Fratelli, din Capitală, scrie ProSport.

„Regele”, la papion

De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. „Regele” a coborât dintr-un BMW X5, alături de soția și fiica sa, Kira. Sora mai mare a lui Ianis s-a născută pe 27 martie în 1996, la Barcelona, a copilărit în Turcia și este o pasionată de artă.

Gică Hagi a furat toate privirile la petrecerea de logodnă a fiului său. „Regele” a apărut la petrecere îmbrăcat într-un costum de ceremonie de culoare neagră pe care l-a asortat cu un papion.

Ianis Hagi (24 de ani) a organizat prima petrecere pentru logodna cu iubita sa Elena Tănase (tot 24 de ani), într-un cadru restrâns, la Constanța, pe 16 octombrie.

Jucătorul echipei naţionale a României a dansat pe muzică machedonească și s-a relaxat, alături de viitoarea sa soție și invitații lor.

În această vară, Ianis şi-a cerut iubita în căsătorie, la Paris, cei doi formând un cuplu de câţiva ani. Și Elena este originară din Constanţa şi provine tot dintr-o familie înstărită, de aromâni, potrivit sursei citate.

Comentează știrea

cordell
2 ianuarie
cerere

''Frumoasa'' elena aproape ca s-a prezentat in chiloti cand a fost ''ceruta'' de Ianis, tu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1717 secunde