Idei de cadouri pentru copii cu vârsta de 1 an

296
Idei de cadouri pentru copii cu vârsta de 1 an - cuget-1632849026.jpg

Articole recomandate

Cadourile reprezintă, în special pentru cei mici, cea mai frumoasă metodă de exprimare a afecțiunii. Dacă ai nepoți sau obișnuiești să vizitezi prieteni care au copii, știi încă de pe acum cât de important este să le oferi în dar cele mai frumoase cadouri. 




Vorbim aici despre dulciuri și, numaidecât, despre hăinuțe și jucării. În timp ce ciocolata este pe placul celor mai mulți dintre cei mici, aceasta poate să le afecteze organismul destul de tare. Nu puțini sunt părinții care au de-a face cu o energie debordantă a celor mici, de la o simplă bucată de ciocolată. Tocmai din acest motiv, o soluție ideală este să iei în calcul și următoarele idei de cadouri copii 1 an, ori de câte ori intenționezi să le faci o vizită!



1.   Cutie de depozitare pentru jucării

Nimic nu se compară cu plăcerea pe care o resimt cei mici atunci când primesc cadouri. În această categorie se înscrie și cutia de depozitare pentru jucării, care va fi extrem de folositoare în special pentru părinți. Cu ajutorul ei, cei mici vor putea să aibă un loc predestinat pentru jucării, în care să le adune ori de câte ori finalizează jocul. Datorită faptului că are un preț mic pus la dispoziție de către cei de la La Petite Armoire, ai posibilitatea de a oferi un cadou practic și extrem de aspectuos celui mic.



2.   Copertă textilă pentru carnetul de sănătate

Nu este un secret faptul că multe dintre documentele importante ajung să fie lăsate în diferite locuri, astfel că ajungem să uităm complet de ele. O soluție pretabilă este să avem anumite instrumente special concepute pentru a ne ajuta să le păstrăm în mod corespunzător. Spre exemplu, un cadou foarte util și eficient este reprezentat de o copertă textilă pentru carnetul de sănătate al celui mic. Cu ajutorul acesteia, părinții vor putea să îl zărească ori de câte ori aceștia vor avea nevoie de el. În plus, cel de la Moulin Roty este confecționat dintr-un material de calitate, având un design extrem de aspectuos și plăcut.



3.   Veioză pentru camera bebelușului

Atunci când sunt mici, bebelușii se sperie seara în special atunci când este întuneric în încăpere. Pentru asta, poți achiziționa o veioză pentru camera bebelușului, care să rămână aprinsă pe tot parcursul nopții. În funcție de designul pe care îl alegi, aceasta se va potrivi perfect cu camera copilului. Astfel, ori de câte ori se va trezi în mijlocul nopții, acesta va putea vedea lumina venită de la veioză și va scăpa de micile sperieturi din timpul serii.




4.   Inel de dentiție

Creșterea primilor dinți poate fi o adevărată aventură, atât pentru părinți, cât și pentru cei mici. Una dintre cele mai bune soluții în acest caz este reprezentată de inelul de dentiție. La rândul lui, acest accesoriu va putea fi ronțăit de către cel mic, pentru a-l ajuta în aplanarea durerilor și mâncărimilor pe care acesta le-ar putea simți. Mai mult decât atât, este accesorizat cu un animal de pluș, care să îi distragă atenția ori de câte ori simte elemente care l-ar putea afecta.

Bucură-te de cele mai frumoase cadouri pentru copiii cu vârsta de un an, astfel încât să te pregătești de următoarele vizite încă de pe acum!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5939 secunde