Iluminatul de pe DN1 nu a rezistat nicio săptămână. S-au furat panourile solare și bateriile

200
Iluminatul de pe DN1 nu a rezistat nicio săptămână. S-au furat panourile solare și bateriile - iluminat-1643894697.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță, într-un mesaj publicat pe Facebook, că ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 au fost furate, la mai puțin de o săptămână de când au fost montate. DRDP Brașov a depus plângere penală, însă compania recunoaște că autorii vor fi greu de identificat.


„Din păcate ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 nu au rezistat nici o săptămână. S-au furat modulele de alimentare (compuse din baterii și panouri solare) de pe 4 astfel de insule între Brașov și limita cu județul Sibiu. DRDP Brașov a depus plângere penală în acest caz dar autorii vor fi foarte greu de identificat. Tocmai din acest motiv vă rugăm să ne ajutați cu orice fel de informație despre ce s-a întâmplat sau cine ar fi putut să comită fapta. Semnalizarea din zona insulelor de calmare este un element important de siguranța circulației iar deteriorarea ei poate duce la pierderea de vieți omenești”, scrie CNAIR.


Potrivit Digi24 CNAIR anunța, la mijlocul lunii ianuarie, că a montat semnalizarea luminoasă în 28 de intersecții și insule de calmare de pe DN1, DN14, DN12, DN13A și DN12A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5938 secunde