Imaginea cu pungile pline cu benzină din România este un fake. Fotografia care i-a păcălit pe români

259
Imaginea cu pungile pline cu benzină din România este un fake. Fotografia care i-a păcălit pe români - pungi-1646913008.jpg

Articole de la același autor

Seara trecută românii au luat cu asalt benzinăriile din toată țara, după ce o informație potrivit căreia prețul carburantului ar crește brusc, peste noapte, la peste 10 lei litrul, a făcut înconjurul țării.


Potrivit Antena3.ro informația nu a fost complet falsă, ținând cont de faptul că, în unele zone de țară, un litru de combustibil a ajuns până la 13 lei. Astfel, românii au format cozi kilometrice la stațiile PECO din toată țara și chiar s-au luat la bătaie atunci când unul dintre ei nu a respectat rândul.

Printre multele imagini care au circulat pe internet, prin care internauții au făcut haz de necaz de situație, a apărut și o imagine cu un portbagaj doldora de pungi de plastic pline cu benzină. Este adevărat că românii au imaginație bogată și au mers până și cu tomberoanele la benzinărie pentru a-și face provizii, dar se pare că nu au ajuns chiar la a pune carburantul în pungi.

Ideea le-a venit, de fapt, unor bărbați din statul mexican Puebla. Aceștia au fost arestați în anul 2019 după ce au fost găsiți cu mii de litri de combustibil furat în 67 de pungi de plastic depozitate în portbagaj. Isprava lor a fost făcută publică de publicația Quintana Roo Hoy, care a publicat pentru prima dată și fotografia cu pungile pline cu combustibil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7451 secunde