IMAGINEA ZILEI. Aşa se vede din satelit convoiul de blindate rusești, de aproape 70 de kilometri, care se îndreaptă spre Kiev

517
1
IMAGINEA ZILEI. Aşa se vede din satelit convoiul de blindate rusești, de aproape 70 de kilometri, care se îndreaptă spre Kiev - untitled-1646122889.jpg
Imaginile din satelit publicate de Maxar Technologies arată un convoi uriaș de vehicule militare rusești, lung de aproape 70 de kilometri, relatează CNN. Tancurile și alte vehicule militare blindate se aliniază de la aeroportul Hostomel, din nord-vestul Kievului, până în satul Pribirsk, aflat între Kiev și Cernobîl, a explicat Bild.

„Un val copleșitor de trupe rusești este așteptat în Ucraina”, au avertizat și oficialii administrației americane, într-un briefing cu parlamentarii SUA. În acest moment, nu este clar planul lui Putin privind folosirea convoiului militar, respectiv când va ajunge în Kiev.

Comentează știrea

MOARTE SATANA putin
1 martie 2022
MORTE SOVIETICILOR

Poate o vede si SATANA HOMOSEXUALA teoDOSie !!! Poti privi in ochi MILIOANELOR DE COPII UCRAINIENI, SATANA teoDOSie ? ? ? Sa le explici acelor copii, ce face " cel mai mare ctitor de la Ierusalim " - SATANA putin !!!

Pagina a fost generata in 0.5826 secunde