Imagini incredibile într-un magazin din Rusia: Zeci de oameni se îmbulzesc pentru a prinde o pungă cu zahăr

195
Imagini incredibile într-un magazin din Rusia: Zeci de oameni se îmbulzesc pentru a prinde o pungă cu zahăr - zahar-1647522962.jpg

Articole de la același autor

Viața oamenilor de rând din Rusia devine din ce în ce mai grea din cauza sancțiunilor financiare. BBC a publicat imagini incredibile surprinse într-un magazin din Rusia unde zeci de oameni se îmbulzesc pentru a prinde o pungă cu zahăr. 


Prețurile alimentelor de bază cresc de la o zi la alta, iar mulți comercianți restricționează cantitatea de produse de bază, cum ar fi făina, zahărul și uleiul, după ce oamenii au încercat să își facă provizii.

Erau rafturi goale – fără sare, fără zahăr, fără paste, fără hrișcă și doar cu orez scump. Oamenii au văzut deodată un cărucior cu zahăr și au fugit spre el. L-au atacat şi s-au împins unii pe alţii. Apucau cât mai multe pentru ei înșiși, nu lăsau zahăr pentru ceilalți. Am vrut să împărtășesc această groază. Trebuie să rămânem neapărat oameni cu toții”, a povestit localnica, potrivit DailyMail.


Potrivit Realitatea.net marile magazine din Rusia s-au închis unul câte unul după război. Sancțiunile financiare instituite împotriva Rusiei de SUA, Uniunea Europeană și Marea Britanie se răsfrâng asupra populației, iar disperarea pune stăpânire pe poporul rus. Imaginile în care mii de rusi asteptau la bancomate pentru a retrage economiile au făcut înconjurul pământului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9813 secunde