Imaginile disperării în Shanghai: oameni înfometați, bătuți pe străzi, animale omorâte

124
Imaginile disperării în Shanghai: oameni înfometați, bătuți pe străzi, animale omorâte - mzc1mjnkymqzzmq3odi1ntywntcynzhi-1650278796.jpg

Articole recomandate

Autoritățile chineze vor ca până miercuri să oprească transmiterea comunitară a noului coronavirus în Shanghai, pentru a ridica restricțiile, scrie Reuters. Noua țintă Zero-Covid la nivel de comunitate a fost cerută Partidului Comunist și instituțiilor publice din oraș, dar informația nu este publică. 25 de milioane de oameni sunt în carantină și nu au voie să iasă din case nici măcar ca să cumpere alimente. Alții au fost forțați să-și predea casele pentru a fi transformate în centre de carantină.
 

Animalele de companie au fost luate cu forța pentru a fi omorâte, de teamă că pot răspândi virusul. Luni, China a anunțat că trei persoane au murit din cauza Covid la Shanghai, fiind prima raportare în acest sens făcută de la plasarea în carantină a metropolei, la sfârșitul lunii martie.

Pe rețelele sociale sunt distribuite imagini greu de privit cu oameni care sunt bătuți pe stradă de polițiști îmbrăcați în combinezoane albe.


Citeşte mai departe

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8296 secunde