"Imigranții sunt lași și egoiști!"

151
1

Articole recomandate

Liderul regional al formațiunii naționaliste franceze Frontul Național, citat de cotidianul Le Figaro, spune că imigranții care sosesc în Europa sunt "lași" și "egoiști".

Pentru Frédéric Boccaletti, președintele filialei Frontului Național din provincia franceză Var, imigranții sunt "conduși de egoism exacerbat, dublat într-o lașitate rușinoasă", așa cum declară pe pagina sa de Facebook.

"Acești oameni sunt prezentați în mass-media ca victime sau eroi, dar de fapt, ceea ce i-a determinat să vină în Europa este egoismul exacerbat, dublat de lașitate rușinoasă", scrie Frederick Boccaletti. "Cine altcineva poate părăsi țara în timpul războiului și să-și abandoneze părinții, soțiile și copii?", întreabă el retoric, după ce a discutat situația mai multor migranți care au recunoscut că și-au părăsit rudele în țara lor de origine.

Ulterior, declarația sa a fost ștearsă de pe Facebook, însă politicianul a republicat comunicatul de presă, încheind postarea într-un mod sarcastic, "Trăiască libertatea de exprimare!".

Comentează știrea

Wonderer
7 mai 2016
Razboi

E clar ca el ca si civil,ar fi luat niste pietre si bete sa se apere ca un mare erou ce se da si le-ar fi aruncat spre lansatoarele de rachete cu multa sete si uite asa,ar fi fost alături de poporul lui si ar fi oprit si războiul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6183 secunde