În Anglia a fost deschis primul centru pentru tratarea dependenței de jocuri video

202
În Anglia a fost deschis primul centru pentru tratarea dependenței de jocuri video - jocuyrivideo-1640189716.jpg

Articole de la același autor

Peste o treime dintre pacienţi au rămas pe lista de aşteptare după ce inscrierile s-au dublat în ultimul an. Aproximativ 70% dintre cei trataţi au avut vârsta de 18 ani sau mai puţin. Tratamentele pacientilor constau in interzicerea dispozitivelor electronice, sau limitarea acestora la doar doua ore pe zi.


Mai mult de o treime dintre pacienţii trimişi la primul centru de dependenţă de jocuri din Marea Britanie încă aşteaptă să fie trataţi, după ce s-a dublat cererea în timpul pandemiei.

Potrivit Realitatea.net aproximativ 70% dintre cei trataţi au avut vârsta de 18 ani sau mai puţin şi aproape 90% au fost bărbaţi, potrivit datelor publicate de centru, care a fost lansat la câteva luni după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a clasificat "tulburarea de joc" ca fiind o afecţiune de sănătate mintală.


Profesoara Henrietta Bowden-Jones, directoarea centrului, a declarat că trebuie să îşi tripleze forţa de muncă pentru a trata cei peste 100 de pacienţi de pe lista de aşteptare şi pentru a face faţă cererii viitoare, care se aşteaptă să crească în 2022.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Actual : Criminal cu sânge rece
Pagina a fost generata in 0.2979 secunde